dijous, 21 de març del 2019

D'on venen les idees?

El divendres vàrem gaudir amb els alumnes de 2n Batxillerat d’un taller força engrescador sobre la temàtica d’ ON VENEN LES IDEES.


Aquest taller es va desenvolupar a l’espai Optativa 2 de la nostra escola, en el que la ponent Ana Campos (Gerent a Profesional Coach), dins la col·laboració amb el Programa d’Emprenedoria de GLOBALLEIDA, ens va explicar què cal fer per generar idees noves, pensant en les NECESSITATS, amb una dinàmica mixta de treball personal i en grup que es va finalitzar amb un MindMap que recollia tota la feina feta.

A part de servir per poder generar noves idees d’oportunitat de negoci , també el vam aprofitar perquè detectessin els seus punts forts i febles, les seves aptituds i gustos, per focalitzar-los en la tria de la que volen que siguin la seva futura carrera professional.

Tots plegats van arribar a conclusions interessants i enriquidores que, compartint-les (cooperant i col·laborant) amb els demes, els va aportar també una visió d’ells mateixos des del punt de vista que els altres tenen sobre ells.

Tota una experiència!!