dimecres, 22 d’abril del 2015

Preparació del Pregó de 4t d'ESO



Ja està aquí el pregó de 4t d'ESO


Al llarg d'aquestes últimes setmanes, els alumnes de 4t d'ESO han preparat el pregó que anualment duen a terme els alumnes d'últim curs de la secundària per celebrar que han superar l'ESO. 



Com podeu veure en aquest àlbum, els alumnes han estat treballant en un projecte des de molts fronts. Més d'una vuitantena d'alumnes units per un objectiu, el d'aconseguir el pregó més extraordinari que es pugui fer. 

Tot i tenir el mateix objectiu, els alumnes s'han anat dividint les tasques en petits grups. Aquests grups han treballat de forma cooperativa, aportant el millor de cadascú per assolir l'excel·lència de la tasca que tenien que desenvolupar. És increïble veure com tots els alumnes estaven treballant de forma autònoma, animada, contents i sobretot eficientment... 

Com ho ha fet l'escola perquè un treball amb tants alumnes, amb un propòsit tant agosarat i amb poc temps funcioni? Ben senzill, confiar amb els alumnes. Quan als noies i noies els dones confiança de que tot allò que faran serà esplèndid ells et retornen la confiança multiplicada. També és cert que l'escola i els professors han posat molt esforç personal per fer un seguiment i un acompanyament exhaustiu a tots i cada un dels grups.   

Us ben assegurem que estan creant un pregó inoblidable... Ja us informarem.

Cliqueu aquí per veure més fotografies.