dimarts, 21 d’abril del 2015

Solidaritat Joan Fuster



Duresa, crueltat, injustícia, violència, ràbia, ira, inconsciència, mala influencia, dolor, impotència, incomprensió, commoció, incredulitat,… 

Davant dels fets que van ocórrer al Institut Joan Fuster de Barcelona el Col•legi Maristes Montserrat de Lleida ens volem sentir propers al dolor de totes les persones afectades pel incomprensible acte de violència que es va viure ahir. 

La nostra comunitat educativa vol reafirmar-se en els valors com a eina per un futur millor, per això volem una escola i una societat que faci una reflexió serena dels fets i que proposi escoltar a tothom. 

Volem viure en entorns on l’ajuda i la col•laboració sigui un fet quotidià i manifestar-nos, fermament, en contra de qualsevol agressió verbal o física. 

Avui ens reunim els alumnes, professors, treballadors del centre i famílies, per demostrar que ens sentim persones iguals, amb els mateixos drets. 

També per defensar que el diàleg, la reflexió i la mediació són les eines més poderoses per garantir la nostra convivència. 

Avui... tots som escola! 

Escrit per: 
Gerard Santiveri i Ribalta 
Núria Martínez i González
Fotografies.