dilluns, 29 d’abril del 2024

Festes Col·legials

Arriben les estimades Festes Col·legials, un moment esperat amb il·lusió per a tota la comunitat escolar. Aquestes festes tenen com a objectiu principal fomentar la convivència, l'esperit d'equip i els valors comunitaris entre els estudiants i els professors. Com és sabut, durant aquestes celebracions, cada classe es converteix en un equip, amb tots els membres vestint la mateixa samarreta i participant en diverses activitats esportives.

Quan arriben les festes, el pati i el pavelló es converteixen en una explosió de colors, amb els alumnes i els professors i professores agrupats treballant en equip i gaudint de diverses activitats. A més, els més petits també participen en tradicions com l'ofrena floral a la Mare de Déu, les sortides de festa i altres detalls que enriqueixen la vida escolar. Tot això contribueix a definir-nos com a escola: un espai on els valors, l'acompanyament i el respecte a les diferències són els pilars fonamentals.

Les Festes Col·legials sempre reforcen el fort sentiment de comunitat que caracteritza la nostra escola, amb un estil senzill i proper que reflecteix la nostra identitat única.