dimarts, 9 d’abril del 2024

Acompanyant els alumnes cap al futur: JOP a l'Escola

 Jornada d'Orientació Professional a l'Escola Maristes: Guiant als Alumnes cap al Futur


L'Escola Maristes va acollir la Jornada d'Orientació Professional (JOP), una iniciativa que proporciona als alumnes de primer de batxillerat una visió clara i inspiradora dels diferents camins professionals que poden explorar. Aquesta jornada, dirigida per exalumnes i membres de les famílies, és una oportunitat única per als estudiants per connectar amb experiències reals i rebre consells pràctics sobre la seva futura carrera.

Els alumnes van tenir l'oportunitat de participar en xerrades dinàmiques i motivadores, on els exalumnes i membres de les famílies van compartir les seves experiències professionals en els àmbits científic, tecnològic, social i humanístic. Des de les dificultats inicials fins a les satisfaccions professionals, els convidats van oferir una visió honesta i real sobre el seu camí en el món laboral.

Les xerrades no només van abordar les experiències personals, sinó que també van proporcionar consells pràctics i estratègies per afrontar les dificultats que puguin sorgir en el procés de presa de decisions. Tot això, acompanyat d'exemples concrets i anècdotes inspiradores, va posar de manifest la importància de l'adaptabilitat, el control de les expectatives i la perseverança en la consecució dels objectius professionals.

Des de fa més de quinze anys, aquesta jornada s'ha convertit en un element clau en el procés de creixement personal i professional dels alumnes de l'Escola Maristes. La participació activa d'exalumnes i membres de les famílies és una prova del compromís de la comunitat educativa en guiar i motivar als joves cap al seu futur.

L'Escola Maristes vol expressar el seu sincer agraïment a tots els exalumnes i membres de les famílies que van dedicar el seu temps i esforç a compartir les seves experiències i consells durant la Jornada d'Orientació Professional. Gràcies al seu suport, continuem fomentant un entorn educatiu que prepara els nostres alumnes per afrontar els reptes i les oportunitats del món professional amb confiança i determinació.