dilluns, 29 d’abril del 2024

Pregó de 4rt d'ESO

Amb l'arribada del final de curs, els alumnes de 4rt d'ESO es preparen per un dels moments més emocionants de tota la seva etapa escolar: el pregó escolar. És una ocasió única, plena d'entusiasme i nostàlgia, en què es despedeixen de l'etapa de secundària i donen el tret de sortida a les esperades Festes Col·legials.

Els alumnes, amb els nervis a flor de pell i el cor ple de records, treballen dur per crear un espectacle que captivi a tota la comunitat escolar. La música ressona pels passadissos, mentre assagen els números de ball i preparan les actuacions. És un moment de col·laboració i camaraderia, on cada alumne aporta el seu granet de sorra per fer que el pregó sigui inoblidable.

Quan arriba el dia de la gran actuació, l'escenari es transforma en un escenari de somnis, decorat amb colors vibrants i llums brillants. Els nervis es converteixen en emoció pura quan els estudiants pugen a l'escenari per mostrar al món tot el que han après i compartit durant aquests anys. Amb cada nota musical i cada pas de ball, els alumnes transmeten la seva gratitud, la seva alegria i el seu compromís amb la seva escola i els seus companys. El pregó escolar no només és una celebració dels èxits aconseguits, sinó també una oportunitat per reflexionar sobre tot el que han après i créixer com a persones.

Finalment, amb el pregó escolar, els alumnes de 4rt d'ESO donen el tret de sortida a les Festes Col·legials amb un somriure als llavis i el cor ple de gratitud i esperança pel futur.