dimarts, 2 d’abril del 2019

Jornades d'Orientació Professionals al batxillerat


Una de les principals preocupacions dels alumnes del batxillerat és la seva sortida professional. Per aquest motiu i de manera anual, duem a terme la Jornada d'Orientació Professional per tal d'ajudar i facilitar aquesta decisió personal.

La jornada està dividida en tres moments. En un primer, pares i mares de l'escola comparteixen la seva feina donant una visió a llarg termini de les sortides professionals. En un segon moment, antics alumnes que estan finalitzant els estudis universitaris o de cicles ens ajuden a fer-nos proper d'aquests mons i de quins aspectes han de tenir en compte un cop s'hi és dins. Finalment, el tercer moment és per les universitats. Aquest any la Universitat de la Salle ens ha fet una sessió de com preparar un treball de recerca i l'IMO ens ha donat estratègies de recerca per trobar feina.

Aquesta orientació es complementa amb la Jornada de Portes Obertes de la UdL i la visita al Saló Educa en la que poden trobar tots els estudis que es duen a Catalunya i moltes de la resta de l'Estat i europees.