dimarts, 26 de febrer del 2019

Als alumnes de 1r de batxillerat els hi agrada Berlín

Tenim aquesta setmana als alumnes de 1r de batxillerat per Berlín. Us fem arribar un petit tastet! (carpeta amb recull de les millors fotos)


Divendres, 1 de març
Visita al Camp de Concentració d'Shashenhaussen, dinar i cap a l'aeroport. Arribem a Barcelona als voltants de les 19.30h.

Dijous, 28 de febrer
Esmorzem fort i visitem els museus de Pèrgam (on trobem l'altar de Pèrgam, les portes d'Istar, la porta Milleto, ...) i el de Neues (on veiem el famòs bust de Nefertiti). Després de dinar visitem el Museu topogràfic del Terror. Finalment sopar i recuperar forces pel darrer dia.


 

Dimecres, 27 de febrer
Esmorzar i al matí recorregut a peu pel Berlín imprescindible, Unter der Linder, Ajuntament, Alexander Platz, Biblioteca, Check point Charlie. A la tarda, visita al barri jueu i sortida cap al East Gallery on veurem les restes del Mur de Berlín. Finalment, retornem a l'alberg per sopar i descansar.


  


Dimarts, 26 de febrer

Sortida cap a l'aeroport per viatjar a Berlín. Ens desplacem a l'alberg a deixar l'equipatge i visitem el Parlament i pugem a la cúpula. Sopem a la Postdamen platz i tornem a l'alberg a descansar.