dilluns, 8 de juny del 2015

Sant Marcel·lí Champagne


Un any més, l'escola recorda la defunció del fundador dels Maristes. 


Marcel·li Champagnat va morir el 6 de juny de 1840. Ell va ser el que va fundar l'escola Marista i avui en dia encara tots seguim portant a terme la seva voluntat d'ajudar a tots aquells que requereixen el nostre suport, tal com va fer Marcel·lí amb Joan Baptista Montagne

Divendres passat, l'escola va fer un acte emotiu a les 9 del matí per iniciar el dia. Es tractava d'una pregaria on convidàvem als alumnes a respondre la pregunta "Qui són per tu els nous Montagnes?". 


Després d'aquesta reflexió es va regalar a cada alumne una polsera que pretén unir a tots els que tenim aquesta motivació d'ajudar aquests nous Montagnes

A les 11 del matí, de divendres també, vam reunir tota l'escola al teatre. I allà va haver-hi un esclat de representacions i actes per recordar que encara segueix viu l'esperit de Sant Marcel·lí. 

En aquest acte es van entregar els premis a millor curt metratge (Sònia Escolà, Xénia Fuentes, Íngrid Labata i Clara Oliva - 4t d'ESO), millor poesia (Pau Serra - 1r d'ESO), millor prosa literària (Íngrid Labata - 4t d'ESO), millor fotografia (Clara Arqué - 1r BATX), millor cartell (), millor tweet (Pilar Roig - 2n d'ESO). 




Acompanyant aquestes entregues de premi, vam poder assistir a 3 increïbles representacions musicals dels grups de la nostra escola. I per acabar l'acte el cant solista de Clara Arque amb la cançó "Al·leluia". 

Després d'aquest acte, els alumnes van poder fer una mica de xerinola al pati. I tot seguir vam reemprendre les activitats ordinàries d'escola.