dilluns, 26 de febrer del 2024

Sortides Internacionals: Experiències Inoblidables 🌍✈️

Els alumnes de 4rt d'ESO i 1r de Batxillerat tenen l'oportunitat de viure experiències úniques amb les sortides internacionals de l'escola. Aquest any, els estudiants visiten Itàlia 🇮🇹 i Berlín 🇩🇪, dos destins plens de cultura i història.

Els estudiants aterren a Florència i admiraran la Catedral, la Cúpula i el Baptisteri, a més de l'obra mestra de Miquel Àngel, el David, a l'Acadèmia. També exploraran Pisa i gaudiran dels mercats locals i dels tresors artístics dels Uffizi. A més, tindran l'oportunitat de conèixer Verona i Venècia, passejant pels seus carrers emblemàtics i gaudint de la seva bellesa arquitectònica.

A Berlín, els estudiants descobriran la història de la ciutat visitant el Mur de Berlín, el barri jueu i el Neues Museum. També exploraran l'impactant Camp de Concentració de Sachsenhausen, reflexionant sobre els esdeveniments històrics que han marcat el passat d'aquesta ciutat. Tant a Itàlia com a Berlín, els estudiants viuran experiències educatives i culturals enriquidores, creant records inoblidables que duraran tota la vida. 🌟