dimarts, 3 de novembre del 2015

JOV's a 4t d'ESO

Ahir, 2 de novembre, els alumnes de 4t d'ESO van anar a a l'acadèmia Mariana a fer una sèrie de dinàmiques per orientar-los pel seu futur.  

4t d'ESO és un curs decisiu, molts han de prendre una de les primeres decisions fonamentals del seu camí educatiu. És per aquest motiu que cada curs des de l'escola organitzem aquestes Jornades d'Orientació Vocacional (JOV). 

Són activitats que ajuden a saber quines estratègies s'han de posar en marxa per prendre decisions, com podem aprendre dels errors, quins són els valors de cadascú, com identifiquem els reptes i com els afrontem. 

En definitiva, com posem en relació els nostres punts forts i les nostres habilitats amb la pròpia vocació. Mitjançant imatges, cançons, vídeos, dinàmiques vàries s'intenta en petit grup que tinguin una estona de reflexió personal i professional. 

Han estat molt profitoses, doncs la majoria d'alumnes han pogut confirmar les seves múltiples aptituds i qualitats que tenen. No obstant, des de l'escola fins a final de curs els seguirem ajudant a decidir quin camí han d'escollir sempre pensant el que és millor per a cadascú.