divendres, 13 de març del 2015

Nou lema, nova imatge i nou mural.



"Obrint Portes" un nou lema plasmat a la paret per poder-lo visualitzar cada dia i "obrir" el nostre cor, la nostra ment i les nostres ganes de millorar cada dia més. 




El dimecres 11 de març a la nit, els alumnes de 4t d'ESO; amb la companyia de professor, particularment de la Teresa Borràs; van iniciar el dibuix del nou mural que adorna el mur de formigó del pati. 

Utilitzant dos retroprojectors, es va enfocar la imatge sobre la paret i poc a poc van anar dibuixant-la i plasmant-la sobre el blanc mur. 

Eren passades les vuit de la tarda, quan en aquella paret blanca es va poder començar a intuir com seria 24h més tard... 

L'endemà al matí; és a dir, ahir 12 de març; aprofitant el dia de la "Solidaritat", els mateixos alumnes de quart, van seguir amb la tasca de donar-li vida aquell esbós. Amb els colors adequats i l'habilitat de tots ells, vam poder veure com una paret blanca, sense vida, sense cap missatge, es va anar convertint en tota una obra d'art d'inspiració per tots nosaltres. 

Amb el lema "Obrint Portes" vam iniciar el curs oferint a tots l'oportunitat de compartir, d'obrir el nostre cor als altres, de no tenir por a ser vulnerables i sobretot a obrir i travessar aquelles portes que tants cops ens impedeixen avançar per un camí de bondat i prosperitat. 
  
Podeu veure el resultat, no hi ha paraules suficients per poder reflectir la tasca titànica que van fer els nostres alumnes per poder crear el mural.